Înainte să-l cunoască pe cel care i-a devenit soț, rapperul Bobby Brown, Whitney Houston făcuse o adevărată pasiune pentru actorul Eddie Murphy. A ieșit cu el la o cină, dar se pare că nu a reușit să-i atragă atenția.

În cele din urmă, a obținut o a doua întâlnire cu actorul. Cei doi ar fi trebuit să ia cina în vila ei. Whitney, o tinerică pe atunci, arăta excepțional. Se pregătise cum știuse ea mai bine pentru întâlnirea cea mare. Însă ”prințul” ei nu și-a făcut apariția.

Inutil de spus că Whitney a suferit enorm, dar, în cele din urmă, a trecut peste moment, povestește cea care i-a fost prietenă timp de 30 de ani, Robyn Crawford. Cele două au fost implicate chiar și într-o relație romantică.

Timpul a trecut, iar Whitney l-a cunoscut, din păcate, pe Bobby Brown, cel are i-a făcut cunoștință cu drogurile.

În 18 iulie 1992, chiar înainte să-i spună ”da” lui Bobby Brown și să devină soția lui, Whitney Houston a primit un telefon de la Eddie Murphy, povestește prietena ei într-o carte de memorii care urmează să fie lansată săptămâna viitoare.

”Eddie Murphy a sunat-o ca să-i spună că făcea o mare greșeală (căsătorindu-se cu Bobby Brown – n. red.). Însă Whitney Houston nu mai avea urechi pentru el. Deja era îndrăgostită lulea de Bobby Brown.

Cântăreața a fost găsită moartă la 48 de ani, în cadă, într-un apatrament de hotel unde era cazată înainte de o gală a Globurilor de Aur. Luase cocaină și a murit accidental, pe fondul unei maladii cardiace.

Citește și: