Celebrul artist și soția sa își vor ține în brațe destul de curând bebelușul, Cherry urmând să nască la sfârșitul verii.

„Ed și Cherry sunt în culmea fericirii. Sunt foarte entuziasmați, dar au vrut să țină totul secret”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru The Sun.  

„Izolarea la domiciliu a fost o scuză perfectă pentru ei ca să evite să fie văzuți prea mult pe afară, dar se aproprie momentul și pentru că entuziasmul este foarte mare au început să-și anunțe prietenii și familia. Ei fac ultimile pregăti în casă și bebelușul urmează să vină la sfârșitul verii. Sunt foarte fericiți și famililele lor se bucură foarte mult pentru ei și abia așteaptă să-l cunoască pe nooul membru al familiei”, a mai spus sursa.

Cherry a reușit să-și ascundă burtica de gravidă din cauza pandemiei, ea încercând să nu iasă prea des din casă.

Ed Sheeran e foarte încântat că bebelușul lui va veni chiar în această perioadă în care nu are deloc cocnerte și poate să-și petreacă cât mai mult timp cu familia lui.

Artistula a nunțat încă de acum doi ani că-și dorește o familie numeroasă și că din momentul în care va deveni tătic va renunța la muzică pentru că vrea să fie un tată bun pentru copiii lui.

„ Ambiția mea este să ajung la zero imediat ce am copii (…) Este un lucru total de înțeles pentru că ai copii și ambiția ta devine ceva de genul ‘vreau să fiu un tată bun’”, a spus Sheeran.

Povestea de iubire dintre Ed și Cherry este una desprinsă din filme. Cei doi au fost iubiți în liceu, iar în urmă cu cinci ani s-au reîntâlnit și au fost scântei între ei. Ei au început o nouă poveste de dragoste, iar din ianuarie 2019 au devenit soț și soție.

CItește și:

Fiica Vânătorului de crocodili e însărcinată. Va deveni mamă la 22 de ani! Cât de frumos a făcut anunțul!

Cristina Șișcanu, criticată după ce s-a filmat în costum de baie: „Nu ți pare că ar trebui să te duci la sală?”