Motivul invocat de artistul care conduce în mod constant topurile încasărilor din muzică? Vrea să fie alături de soția lui. Amintim că acesta s-a căsătorit cu iubita lui din școală la finele anului trecut.

Artistul în vârstă de 28 de ani a încheiat cu succes turneul ”Divide”, cel mai ”bănos” din lume până la momentul actual. Cântărețul a susținut peste 280 de concerte, inclusiv în România. Acestea l-au ținut însă departe de casă aproape doi ani.

„După cum știți am fost în turneu cu Divide timp de doi ani, iar azi este ultima zi. Este un sentiment dulce acrișor”, le-a spus Sheeran fanilor săi la ultimul spectacol al turneului, luni.

„Mă bucur că sunteți aici, s-a încheiat la Ipswich (Marea Britanie). Este ultima mea reprezentație pentru următoarele probabil 18 luni”, a precizat artistul.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, care s-au cunoscut la școală când amândoi aveau 11 ani, s-au căsătorit în secret anul trecut, în casa lor din Suffolk (estul Marii Britanii).

Vezi și E oficial! Ed Sheeran s-a căsătorit. La nuntă au participat doar 40 de persoane. Cine e femeia care l-a convins să meargă la altar

Citește și: