Starul pop, în vârstă de 26 de ani, și iubita lui, Cherry Seaborn (25 de ani), sunt prieteni încă din copilărie. Eia u crescut împreună în micul orășel Framlingham, Suffolk,  și au fost și colegi la liceu, dar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire în urmă cu trei ani.

„M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt încântate, de asemenea”, a scris el pe contul său de Instagram.

Ed și Cherry s-au făcut amândoi remarcați în liceu pentru calitățile lor. Artistul a fost mereu talentat la muzică și cânta spectaculos, în timp ce Cherry excela pe terenul de hockey. Mai mult, Cherry  este un star în hochei și a ajutat echipa de tineret a Angliei să obțină o medalie de bronz la Campionatele Europene din 2012.

Deși Sheeran era îndrăgostit încă din liceu de ea, tânăra a părăsit  orașul pentru a studia biologia moleculară la Universitatea Durham din nord-estul Angliei. Însă, în cele din urmă, destinul i-a adus din nou împreună iar în 2015 cei doi au început să formeze un cuplu.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Imaginile care au înfuriat-o pe regină! Meghan Markle a încălcat, la ultima ei apariție,  reguli importante ale protocolului regal ce ar putea să-i pună viața în pericol

Sunt prieteni din copilărie

Ed Sheeran a vorbit foarte frumos despre iubita lui și anul trecut într-un interviu pentru The Sunday Times. „Este minunat să întâlneşti oameni celebri. Dar asta nu este viaţă. Nu este realitate. Într-o zi, acest lucru se va termina. Şi ştiu că singura persoană care va rămâne pentru totdeauna este Cherry”, a spus el. Celebru pentru piese precum „Perfect”, „Shape of You” sau „Thinking Out Loud”, „I See Fire”, Ed a explicat că este pregătit să-și întemeieze o familie. „Sunt gata, să începem: un autobuz plin cu copii, pentru turnee, pui de om rotofei care zburdă în jur”, a continuat el.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017. El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, „Shape of You” şi „Castle On The Hill”, dar şi cel mai ascultat cântăreţ pe Spotify.

Cel mai recent album al său a stabilit un record pe platforma Spotify, după ce a fost ascultat de 57 de milioane de ori în prima zi de la debut – de aproape două ori mai mult decât recordul anterior.

Citește și: