În cel mai recent videoclip al său, ”Put It All On Me”, Ed Sheeran apare alături de partenera lui de viață și cei doi par foarte îndrăgostiți. În plus, spre surprinderea tuturor, artistul a confirmat pentru prima dată că s-a căsătorit cu iubita lui, în ianuarie 2019, la un an de la logodnă și după patru ani de relație.

Ed si sotia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În clipul cu povești de dragoste din toată lumea apar cupluri care au un punct comun: dragostea pentru dans. Printre acestea se numără și Ed și Cherry, fiind surprinși în cele mai intime scene în care au fost văzuți până acum. Cei doi dansează fericiți în bucătarie, în timp ce gustă inele de ceapă și beau bere, fiind extrem de drăgăstoși.

La final, se sărută înainte de a se arunca pe canapea. Într-una dintre secvențe apare scrisă și luna când s-au căsătorit: ianuarie 2019. El povestește în clip că au fost iubiți în liceu, iar în urmă cu patru ani s-au reîntâlnit și au fost scântei între ei. Cei doi au început o nouă poveste de dragoste, iar din ianuarie 2019 au devenit soț și soție.

Ed și-a anunțat logodna cu Cherry în ianuarie 2018.