Nu e și cazul cântărețului britanic Ed Sheeran, care și-a pregătit deja locul de veci în curtea casei. Deși e în culmea succesului, are o familie tânără, care se poate mări în orice moment, roșcovanul a luat această decizie prin prisma celor întâmplate în jurul său.

Ed Sheeran a confirmat că s-a căsătorit. Cele mai frumoase imagini alături de soția lui. Cât sunt de îndrăgostiți!

Chiar el a făcut această dezvăluire, care a șocat pe toată lumea. A spus și unde se află locul unde își va dormi somnul veșnic: în curtea casei sale din Anglia, conform GQ.

Ed Sheeran a cumpărat mai toate casele de lângă locuința sa. Motivul nu e însă cel la care te gândești

În cadrul unui interviu recent, cântăreţul a vorbit despre această decizie neaşteptată. Se pare că unul dintre motivele pentru care a ales să facă acest lucru are legătură cu evenimentele tragice care au avut loc în ultima vreme în cercul său de apropiaţi.

Recent, Ed Sheeran și-a pierdut doi prieteni foarte buni, un mentor, dar și pe Jamal, un om foarte important în viaţa lui, care a murit subit. Mai mult, starul internaţional, care este căsătorit și tată, a dezvăluit că şi-a făcut şi testamentul, pentru a fi sigur că nu vor exista discuții după moartea sa.

E o groapă săpată în pământ, cu o piatră pusă deasupra, așa că atunci când va veni ziua și voi muri, voi ajunge acolo.

Oamenii cred că este ceva foarte ciudat și morbid, dar am avut prieteni care au murit fără un testament și nimeni nu a știut ce să facă cu ei”, a mărturisit Ed Sheeran.

artistul-are-doar-32-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ed Sheeran s-a confruntat cu dependenţa de alcool

Ed Sheeran a fost pe punctul de a-și face rău cu mâna lui. Artistul a recunoscut că a avut probleme mari cu alcoolul. A renunţat la acest viciu înainte ca fiica lui să se nască.

La vremea respectivă, soția sa, Cherry, a reuşit să îl facă să înţeleagă că trebuie să renunţe la acest viciu. Tânăra i-a spus că nu va putea să o conducă la spital atunci când va veni momentul să nască și, se pare, pentru el a fost argumentul hotărâtor.

Cu două luni înainte să se nască Lyra, Cherry a spus: Dacă mi se rupe apa, chiar vrei ca altcineva să mă ducă la spital? Pentru că eu beam foarte mult. Și nu vreau să mă enervez niciodată când îmi țin copilul în brațe. Niciodată, niciodată!”, a povestit Ed Sheeran, pentru Rolling Stone.

Vezi și Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară! Numele ales pentru fetiță e cu adevărat bizar…

Citește și:

Gina Matache vrea să-și refacă viața alături de un bărbat mai tânăr. În prezent locuiește cu fostul soț, tatăl Deliei și al Oanei, deși sunt divorțați: „Ăsta este adevărul. Acum a revenit acasă”

Ion Lăceanu, despre viața la azil, unde s-a mutat după moartea soției: „Casa devenise prea mare și prea goală, fără ea”. Ce taxă plătește și ce pensie are solistul