Marți dimineață, artistul a făcut anunțul pe Instagram, postând și o fotografie cu o păturică și o pereche de șosete în miniatură. Ed a anunțat că el și soția lui sunt în al nouălea cer de fericire și că atât cea mică, cât și mama ei, sunt perfect sănătoase.

View this post on Instagram

Ello! A quick message from me as I have some personal news that I wanted to share with you… Last week, with the help of an amazing delivery team, Cherry gave birth to our beautiful and healthy daughter – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We are completely in love with her. Both mum and baby are doing amazing and we are on cloud nine over here. We hope that you can respect our privacy at this time. Lots of love and I’ll see you when it’s time to come back, Ed x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Lyra a venit pe lume încă de săptămâna trecută, a mai spus celebrul său tată.

Despre sarcină s-a aflat târziu, iar izolarea a fost scuza perfectă ca cei doi să nu fie văzuți.

Ed a anunțat încă de anul trecut că ia o pauză în carieră pentru a se concentra pe viața personală. El și actuala lui soție sunt împreună de cinci ani, dar s-au căsătorit în ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii secrete, la care au participat doar 40 de persoane.

Se logodiseră cu un an înainte, chiar înainte de Sărbătorile de iarnă.

Puțini știu însă că soții se cunosc de mici, ei mergând la același liceu din Framlingham, Suffolk. Apoi, ea a mers la universitate în SUA și cei doi au rupt pentru o perioadă legătura. În 2016, după ce a lucrat pe Wall Street, ea a revenit în Marea Britanie pentru a fi cu Ed.

Vezi și Ed Sheeran va deveni tătic. Soția artistului e însărcinată cu primul lor copil

Citește și:

Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce a fost în stare gravă, diagnosticat cu Covid

Bucurie mare la Hollywood. Julia Roberts e în al nouălea cer de fericire! Actrița a confirmat că e însărcinată!