Cu părul alb și mult mai rar și cu câteva kilograme în plus, Ed O’Neill nu prea mai aduce cu celebrul Al Bundy pe care l-a întruchipat timp de 10 ani, între 1987-1997, în serialul Familia Bundy („Maried… with children”).

EXCLUSIVE: Ed O’Neill Doesn’t Cover His Nose While Wearing A Mask At Ralph Supermarket In L.A.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Însă acesta nu a fost singurul rol făcut de Ed O’Neill. În cariera sa de peste 40 de ani, actorul a avut parte de multe roluri interesante şi mai multe nominalizări la premii.

Ce s-a întâmplat cu Katey Sagal, celebra Peggy Bundy, după terminarea serialului care a făcut-o celebră?

Ed a mai jucat în producții precum „Spartan”, „K-9”, „Miamim Vice”, „Colecționarul de oase” și „Modern Family” și a fost și nominalizat de două ori la Premiul Globul de Aur.

Ed O’Neill, căsătorit de două ori cu aceeași femeie

În 1986, O’Neill s-a căsătorit cu actriţa Catherine Rusoff. Cei doi au mai fost împreună până în 1989, când au hotărât să meargă pe drumuri separate. Însă doar patru ani mai târziu, au mai dat o șansă relației lor. Și cum și-au dat seama că încă au sentimente unul pentru celălalt și au decis să formeze din nou un cuplu. Astăzi, după 28 de ani, sunt încă împreună.

Citește și Gina Pistol, fotografie rară cu Josephine. Micuța a moștenit zâmbetul tatălui ei

Charlene de Monaco tot mai greu de recunoscut. Ce se întâmplă cu trăsăturile Prințesei de Monaco