Cea de-a șaptea ediție Vocea României, difuzată vineri, la PRO TV, a adus confruntarea concurenților pentru ultimele opt locuri și lupta incredibilă a antrenorilor pentru vocile care i-au impresionat.

Atmosfera a fost extraordinară, emoțiile au fost depășite de încredere și bucurie, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga și-au completat echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon și sunt gata de etapa următoare a competiției.

pavel-bartos

Pavel Bartoș a fost într-o formă de zile mari și a adus distracția din culise în casele telespectatorilor.

Din lotul național de karate, la Vocea României

Vlad Constantin face parte din lotul național de karate, dar și-a dorit să încerce ceva nou, așa că și-a transferat toată pasiunea către muzică. A cântat în ultima rundă de audiții pe nevăzute melodia Whole lotta love, iar Loredana a fost convinsă rapid de calitățile lui vocale și s-a întors pentru a-l lua în echipa ei. ”Ce bine-mi pare! Vocea ta e fenomenală, incredibilă, atinge stelele. Mă șochează cu câtă ușurință poți să atingi niște note amețitoare.”, a spus Lori.

Lavinia Ștefan a interpretat Un actor grăbit

Lavinia Ștefan a cântat vineri seară, din spatele cortinei, piesa Un actor grăbit și i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa puternică, încă de la primele note atinse. Tudor, Moga, Loredana și Smiley s-au întors și au luptat pentru ea. ”Mi-ar face plăcere să faci parte din echipa mea și să lucrăm împreună.”, i-a spus Moga, în echipa căruia Lavinia a ales să meargă mai departe în competiție.

Mihaela e în echipa lui Smiley

Mihaela Chisnencu face totul pentru muzică și a început să cânte de când era mică. Își dorește ca familia să fie mândră de ea și să ajungă cât mai departe la Vocea României. Vineri, în ultima rundă de audiții pe nevăzute, a interpretat piesa What is love și i-a fascinat pe Smiley și Tudor cu vocea ei caldă. ”Foarte mult mi-a plăcut alegerea ta. Ai o sensibilitate aparte și, pe lângă asta, ți-au ieșit și melismele pe care ți le-ai propus. Mi-a plăcut foarte mult. Bravo! M-am întors pentru că îmi doresc o voce ca a ta în echipa mea.”, i-a spus Smiley, iar Mihaela l-a ascultat și a mers în echipa lui.

De la dansuri populare, la piesa Radiocative

Viorel Grecu face dansuri populare de când se știe, însă își dorește să îmbine această activitate cu muzica. A urcat pe scena de la Vocea României plin de entuziasm și a cântat melodia Radioactive. Timbrul lui vocal special i-a convins pe antrenori să se întoarcă și să înceapă bătălia pentru el, iar alegerea lui Viorel a fost echipa Moga. ”Eu am de gând să mă duc către Chișinău… după ce câștigăm! Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Marius.

Victoria, pe urmele drumului spre succes

Cu toate că a avut foarte multe emoții, Victoria Peșterean și-a dorit să nu-și dezamăgească iubitul, s-a ambiționat, iar în momentul în care a urcat pe scenă a cântat perfect melodia My kind of love. Moga și Tudor au fost impresionați de vocea concurentei și s-au întors rapid pentru a o cunoaște. ”Bravo! Așa nerv… Ai început soft și după ai prins putere. Înainte de toate, mi-ar plăcea să faci parte din echipa mea!”, i-a spus Moga, pe care Victoria l-a ales să-i fie antrenor.

Ioana l-a ales pe Tudor

Ioana Hrișcă s-a înscris la Vocea României cu gândul de a reuși și de a întoarce scaunele antrenorilor. A interpretat vineri piesa Am I the one? și i-a convins rapid pe Tudor, Moga și Smiley să se întoarcă. Lupta dintre cei trei antrenori a fost aprigă. ”Foarte bine, foarte frumos! Tu ai o voce care-ți permite să faci foarte multe lucruri. Tu ai nevoie, în momentul de față, de măsură. Lasă să se vadă că mai poți, nu-ți arăta adevărata limită și a vocii, și a expresivității, și a emoției.”, i-a spus Tudor, iar Ioana a mers în echipa antrenorului.

Profesoara de canto merge cu Lori

Ana Balmuș e profesor de canto, dar, cu toate că are experiență în domeniu, a decis să participe la Vocea României și să meargă cât mai departe în competiție. A cântat melodia Crazy, iar Loredana s-a întors pentru a o lua în echipa ei. ”Bravo, Anișoara! Felicitări! E o variantă pe care ai făcut-o tu special pentru Vocea României. Mie mi s-a părut mai interesantă decât varianta clasică, a fost ceva fresh. Mi se pare că și vocal ai adus ceva nou, pentru că ai ieșit din tiparul clasic al piesei și asta m-a surprins.”, i-a spus Lori.

Cătălina a cântat perfect pentru Smiley

Ultima seară de audiții pe nevăzute s-a încheiat cu o voce plină de putere și sensibilitate. Cătălina Maria Adam își dorește să înceapă o carieră în muzică, așa că a decis să participe la Vocea României. A cântat vineri piesa If I ain’t got you și l-a convins pe Smiley să se întoarcă. ”Ai cântat perfect. Nu aveam cum să nu mă întorc, ai cântat fără greșeală, din toate punctele de vedere. Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus antrenorul.

Urmează duelurile!

Echipele antrenorilor s-au completat cu voci formidabile. Tudor, Loredana, Smiley și Moga merg cu câte 14 concurenți în următoarea etapă. Vocea României revine cu duelurile vinerea viitoare, de la ora 20:30.

Credit foto: PRO TV