Artistul și iubita lui au dezvăluit în emisiune lor „DE SPEAK Firu-n Patru”, tot ce nu s-a văzut la TV și cu câte situații neașteptate s-au confruntat în Asia.  Ștefania a crezut, la un moment dat, că s-a îmbolnăvit, după ce a băut apă dintr-o fântână în FIlipine și apoi s-a simțit rău. Însă, echipa lor a făcut pagube de mii de euro în aventura lor pe tărâmul asiatic.

În semifinală, când participau la ultima șansă și trebuiau să ajungă pe strada electronicelor, au stricat o cameră.

 

„Era frig și ploua și dacă îmi aduceu bine aminte, am stricat o cameră. Lampa de la o cameră. Și îi ziceam lui Marius (n.r.- operatorul). Eu numai la asta mă gândeam. Cât costă camera asta, cât costă. 50.000 de euro. Am aruncat pe geam 50.000 de euro. Pfai, mă gândeam numai la asta. (…)Eu aici mi-am pierdut nervii. Au fost momente în emisiunea asta când o uram pe Alexandra (n.r. –reportera lor din Asia Expres). O uram. Primul moment în care am urât-o din inimă pe Alexandra. Când m-am pus, jos, căutam o cazare și i-am zis: Bă, nu găsim, nu mai pot, am căutat două ore, nu avem cum,  vreau să dorm pe stradă. Și Alexandra era așa, cu fața dreaptă, nemiloasă, pe telefon, s-a uitat la mine și a zis o să găsiți. După plânsetele alea, zic, nu pot să cred, voi sunteți degeaba aici lângă noi, putem muri. Credeam că o să ne duceți voi la un hotel”, a mărtusit Speak în emisiunea  online a artistului „DE SPEAK Firu-n Patru”.

Într-un interviu cu Gina Pistol, Ștefania și Speak au mărturisit că au pierdut în Asia și stația pe care trebuiau să o țină la ei pentru a asculta mesajele Ginei. Cei doi au primit alta, însă frumoasa blondă le-a subliniat că o astfel de stație nu costă mai puțin de 1.500 de euro.

Citește și: