Dacă pănă acum, Mihai Bendeac era cel care empatiza cu concurenții, se pare că în acest sezon Cheloo este juratul tolerant și îngăduitor, un lucru de-a dreptul surprinzător chiar și pentru Mihai: ,,Tu ai devenit răbdător, iar Delia profesionistă’’, le-a spus juratul colegilor săi.

Credit foto: Antena 1

Juriul iUmor, format din Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

O concurentă s-a prezentat cu actele pentru prima casă

Situațiile “altfel” nu au întârziat să apară încă din prima zi de filmare. O concurentă pregătită să câștige marele premiu a venit cu actele pentru prima casă, fapt care i-a atras imediat atenția lui Cheloo. Întrebată de ce își dorește să câștige acest concurs, aceasta a răspuns că este stresată de rată, tocmai de aceea Cheloo i-a spus: ,,Eu îți achit garsoniera, și tu mie mașina. De ce să stau și eu în stres?’’.

Continuă tradiția cu mesajele pe tricouri

Și în acest sezon Cheloo și-a pregătit pentru fiecare ediție un tricou cu mesaje care îl reprezintă. Acesta a povestit într-una dintre ediţiile primului sezon cã mesajele de pe tricourile din emisiune sunt foarte importante pentru el, atât pentru faptul că sunt o altă formã de a-şi exprima un punct de vedere, cât şi pentru cã unii dintre concurenţi – care sunt mai slabi de înger – pot fi intimidaţi de ele.

Credit foto: Antena 1