Invitată la „Detectorul de minciuni”, Andreea Tonciu a făcut mai multe mărturisiri inedite. Așa cum ne-a obișnut de-a lungul timpului, Andreea Tonciu nu dă niciodată înapoi și spune exact ceea ce gândește.

În emsiunea Oanei Radu, bruneta a dezvăluit că nu suportă caracterul unei vedete din showbiz-ul românesc. E vorba despre o cântăreață de la noi, care a participat și în emisiuni de tip reality-show.

„Mi se pare foarte perversă. Știi cum e vorba aia cu mutu. Eu nu sunt invidioasă pe femei, ea nu are ce am eu.

Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul”, a precizat Andreea Tonciu.

Știi cum e vorba aia cu mutu…”

Ei bine, vedeta despre care vorbea fosta asistentă TV este nimeni alta decât cântăreața Alexandra Ungureanu. Andreea Tonciu a dezvăluit că nu o „suporta deloc”.

„N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc. Am blocat-o pentru că nu cred că putem avea o conversație, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu nu sunt compatibilă cu ea, ea e alt standard.”, a declarat Andreea Tonciu.

Ce spune despre conflictul cu CRBL

În emsiunea Oanei Radu, Andreea Tonciu a vorbit și despre conflictul cu CRBL. Bruneta a declarat că acesta ar fi fost agresiv verbal și a fost aproape să o lovească.

„Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne.

Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine”, a povestit Andreea Tonciu din emisiunea unde și ea a participat.

Vezi și Andreea Tonciu, despre foștii ei iubiți: „Numai urâți!”. Ce face ca actualul să nu o trădeze: ”Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală”

Citește și:

Soprana Angela Gheorghiu, declarație controversată: „Nu datorez nimic României. Nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea!”

În ce-și investește banii Răzvan Simion: „Vă recomand și vouă”