Valeriu Gheorghiță este medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar Militar Central ”Carol Davila” și a devenit celebru după ce președintele Klaus Iohannis i-a încredințat campania de vaccinare.

Dacă el este o prezență zilnică la TV, nu același lucru se poate spune despre soția lui.

Cei doi, care se cunosc din vremea facutății, nu au copii, însă, au grijă unul de altul și de părinții lor. Ambii s-au vaccinat, fiind cadre medicale, și îi încurajează pe toți românii să o facă.

cuplul-in-2016SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cine este doctorul Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiţă are 38 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel.

Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul ”Matei Balş”. Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr Carol Davila”, mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.

Vezi și Mircea Diaconu, dezvăluiri incredibile despre cum și-a cunoscut soția: „Prima dată ne-am ținut de mână după ce ne-am căsătorit”

Citește și:

Își pregătește propria înmormântare la doar 39 de ani. Mărturisirea tristă făcută de artistă

Doru Todoruț iubește din nou, după despărțirea de Irina Baianț? Dezvăluirile făcute de artist