Și iată că a apărut. Este vorba despre o bloggeriță, care a devenit peste noapte vedetă, după ce a postat un selfie cu ea, în care asemănarea cu ducesa de Sussex este cât s poate de clară.

Akeisha Land locuiește în Missouri, SUA, și este mamă a doi copii. Până acum, aceasta posta fotografii și filmulețe cu copiii ei. Când a postat o poză cu ea, aceasta s-a viralizat imediat și e limpede de ce.

 

View this post on Instagram

 

Does Meghan Markle have a twin? Nope, it’s just Akeisha Land, the Meghan doppelgänger that has us double- and triple-taking every single one of her photos. ? Link in bio for more. (?: Akeisha Land/Getty)

A post shared by E! News (@enews) on

”Arăți exact ca Meghan Markle!”, remarcă cineva. Mulți admit că au crezut că văd, pur și simplu, o fotografie a prințului Harry.

Cât despre Land, aceasta se arată flatată și copleșită de asemănare și comentariile primite.

”Iau totul ca pe un compliment imens. Cred că (Meghan – n. red.) este minunată”, a declarat Land, devenită peste noapte vedetă.

Mai în glumă mai în serios, Land se arată dispusă chiar să își facă apariția ca Meghan, la evenimente, dacă va fi nevoie.

Vezi și O cântăreață celebră, șocată că și-a găsit întâmplător sosia. Seamănă ca două picături de apă: ”Aproape am scăpat telefonul din mână!”

Citește și: