Nicolae și Elena Ceaușescu au avut trei copii, Zoia, Nicu și Valentin.Valentin este singurul care trăiește și are doi copii, printre care și Alexandra, o tânără de 23 de ani.

Alexandra este al doilea copil al lui Valentin, după Daniel Valentin, provenit din mariajul cu Iordana Borilă. Tânăra a venit pe lume în 1996, fiind rezultatul relației cu Roxana. Nepoata lui Ceaușescu este o persoană discretă, la fel ca tatăl ei, și a stat departe de lumină reflectoarelor. Cu toate acestea, tânăra nu poate să treacă neobservată, fiind de o frumusețe rară, iar imaginile cu ea de pe rețelele de socializare s-au viralizat imediat.

Alexandra este pasionată de design interior, fiind lăudată des de colegi pentru schiţele de interioare de apartamente create. Ea a absolvit Şcoala Centrală, în 2015. Eleva silitoare și ascultătoare, a luat examenul de Bacalaureat cu 9.46, în 2015, potrivit Antena 1,  și este studentă la Facultatea de Arhitectură, specializarea Design Interior.


Valentin Ceaușescu este un fizician român, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. Este cunoscut și pentru implicarea, în perioada comunistă, în conducerea clubului de fotbal Steaua București.

Foto: Libertatea/ Facebook

Citește și: