Emisiunea „Acces Direct” are, de câteva zile, o nouă asistenta. Se numeste Andra Gogan, are 18 ani si este deja o vedetă. Cântă de la vârsta de trei ani și și-a împrumutat vocea pentru mai multe seriale de desene animate difuzate de canalele Disney.

55 de piese cântate în continuu și 34 de CD-uri lansate

De asemenea, numele ei figurează de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat fără întrerupere 55 de melodii, și pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil – 16 CD-uri, realizate împreună cu fratele său. Între timp, CD-urile cu muzică pentru copii lansate de Andra au ajuns la 34.

„Am primit propunerea de a mă alătura echipei „Acces Direct” cu mare entuziasm și încredere. Simona Gherghe a fost foarte drăguță, precizând că a fost greu să găsească pe cineva mai mic decât ea, în glumă, normal, și m-a primit cu foarte mare căldură. La „Acces Direct” voi introduce invitații, voi înmâna cadourile oferite de emisiune, voi prezenta sponsorii iar, pe parcurs, voi veni și cu mici surprize pentru telespectatori”, spune Andra.

andra-gogan-4

Andra Gogan

A prezentat două emisiuni pentru copii

Andra Gogan își dorește o carieră ca prezentatoare de televiziune și a lansat un miniserial pentru adolescenți pe canalul sau de youtube. „Îmi doresc foarte mult o carieră în televiziune ca prezentatoare, eventual pentru adolescenți. În direcția aceasta deja am făcut ceva pași: am prezentat „I love Violetta” și „E vara ta”, la Neptun TV. De asemenea, mi-ar placea să se știe că am lansat, pe canalul meu de youtube, un ministerial pentru adolescenți: „How to become popular at high school”. Îi invit pe toți să-l urmărească”, mai spune ea.

Credit foto: Petru Ivu