Pe mama artistului o cheamă Eugenia, iar Fuego a arătat-o joi fanilor, primind cu această ocazie mii de aprecieri pe contul său de Facebook.

”Azi este ziua mamei mele, Eugenia! Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru sacrificiile ei”, a scris artistul, de ziua de naștere a celei care i-a dat viață.

”Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea.

M-a susținut, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!”, a scris Fuego, mulțumindu-i astfel mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el.

Mai mult, acesta chiar a încercat să o descrie în câteva cuvinte: ”Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special”.

Fuego a promis că-i va citit mamei sale toate urările venite de la fani, așa că aceștia s-au întrecut în mesaje. ”Cu siguranță o vor bucura mesajele de la voi pentru că o voi suna diseară să i le citesc pe toate. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. La mulți ani, mama!”, a încheiat el postarea de pe rețeaua de socializare, postând și o fotografie cu el și mama sa.

Vezi și Drama neștiută a lui Fuego. Niciun om nu ar trebui să treacă prin așa ceva

Citește și:

Kate Middleton și prințul William au publicat fotografia de familie de pe felicitarea de Crăciun. E o încântare să-l privești pe mezinul Louis!

Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2020