Fostul prezentator TV a decis ca în 2021 să-și facă cunoscută relația, semn că e sigur pe sentimentele sale. Prin urmare, a postat o fotografie alb-negru în care apare alături de iubita sa, o blondă care, la prima vedere, pare să aibă abonament la medicul estetician, după cum observă fanii fostului prezentator de la meteo.

”For 2021, Bonnie & Clyde in action” (Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune)” – a scris el în dreptul instantaneului.

”Câta siliconul ai, sis, la bust… silly sau silicon valey. Voi, astea operate sau aranjate așa, la țiplă, se vede chinul pe fata voastră, fără supărare si superficialitatea… sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoas. Fete tinere operate si machiate ca mumiile lui Tutankamon”, e replica tăioasă a unui prieten virtual.

Victor Slav a fost întrebat de internauți și dacă o să o mai placă pe blondină după 55 de ani, când ”se lasă silicoanele în papuci”.

”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine? Acum este tânără (cine o fi?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! (…) Chiar păcat de tine!”, îi scrie alt fan.

Alții remarcă,pe bună dreptate, asemănarea cu fosta soție, Bianca Drăgușanu. ”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic”, îi scrie vedetei cineva.

„Tot pe stilul…”, „Tu sigur ai un tip de femeie” – exclamă alți prieteni virtuali.

”Ai niște gusturi proaste, o copiezi pe Bianca, caută o femeie de casă, uite Vîrciu, a umblat până a găsit o fată de casă”, ”Cine mai este și petarda asta???? Numai de astea ai parte, bre, nea Victor????”, sunt alte comentarii lăsate de internauți.

Sunt și voci care o compară pe blondină cu Loredana Chivu, și ea atât de operată încât e de nerecunoscut în prezent.

Victor Slav, declarații despre iubita lui

În cadrul unui interviu, fostul prezentator de televiziune a vorbit despre fiica sa, Sofia, dar și despre relația pe care o are la momentul actual cu Ela.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării.

Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, spunea fostul soț al Biancăi Drăgușanu, în luna noimebrie a anului trecut.

Vezi și Victor Slav a vorbit despre noua femeie din viața lui. Cum a acceptat-o fiica sa pe noua lui iubită

Citește și:

Celebrul om de televiziune Larry King, internat de urgență după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Cum s-a pozat Lidia Buble, în prima zi din an?Fanii au reacționat imediat