Însă surse au declarat pentru Cancan că jumătatea trupei Alb Negru s-ar iubi de mai multe luni cu o colegă de trust. Refuză însă să se afișeze împreună. Cu toate acestea, noua iubită a lui Andrei ar fi „scăpat” câteva detalii despre relația pe care o are cu artistul.

Cei doi poartă același model de brățară, semn că-i leagă sentimentele. Mai mult, la un moment dat, prezentatoarea de la Antena Stars ar fi postat și câteva Story-uri în care ar fi apărut alături de artist, fapt care ar fi dat și mai mult de bănuit în redacție.

Contactat de reporterii Cancan, artistul nu a vrut să ofere niciun detaliu legat de viața amoroasă, dar nici nu a negat că ar avea pe cineva.

Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu

Actuala parteneră a lui Andrei Ștefănescu nu e deloc străină de lumea mondenă. Ștefania Duca, căci despre ea este vorba, prezintă o emisiune mondenă la Antena Stars și a ieșit, recent, dintr-o relație cu F. Charm. Cei doi au fost împreună timp de 6 ani și aveau planuri de căsătorie.

ea-e-StefaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Toate detaliile erau stabilite, iar în vara anului 2020 marele eveniment trebuia să aibă loc la malul mării. Ghinionul a făcut ca la finalul anului trecut, Ștefania Duca și F. Charm să-și spună adio și fiecare să meargă pe drumul lui. Prezentatoarea TV a fost cea care, după mai multe luni, a făcut anunțul despărțirii.

”Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ”NOI DOI” nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare.

Pentru că nu are cum să mă mai doboare nimic.” , a spus vedeta de la Antena Stars.

Vezi și Toți credeau că vine nunta, dar cântărețul nostru și iubita lui, prezentatoare TV, s-au despărțit: ”Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie”

Citește și:

Elena Merișoreanu, gest bizar după ce a fost operată. Ce a luat cu ea, la externare. Vrea să le vândă!

Tily Niculae, dusă de urgență la spital cu Salvarea!