Dawn Cousins, în vârstă de 44 de ani, locuiește la Londra și e vedetă pe YouTube. E singură, însă de vină nu e ea sau vreo trăsătură de personalitate nelalocul ei, ci faptul că e prea sexy, spune femeia, care emană o încredere în ea cu mult peste ceea ce ar afișa un om perfect împăcat cu el.

femeie prea atractivaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dawn chiar a fost invitată într-o emisiune TV, unde întreg regatul a putut să o vadă.

Populară fiind, primește zilnic tot felul de propuneri, dar totul pleacă de la felul în care arată, se plânge femeia. Iar faptul că arată mai tânără decât indică actul de identitate (44 de ani) nu îi aduce niciun serviciu, spune ea. Când o privesc, bărbații nu bănuiesc că are acasă 4 copii. Mai mult, când iese pe stradă cu fiica sa, toți cred că sunt surori, se mai plânge Dawn.

Bărbatul perfect, nici mai mult, nici mai puțin

Dar ce caută Dawn? Nu mare lucru, după cum spune ea. Nu caută bărbatul perfect, afirmă ea, însă acesta ar trebui să fie dispus să lucreze cu propria persoană. Vrea un bărbat care să înțeleagă care sunt nevoile unei femei.

Iar nevoile ei înseamnă ”totul”, ”întregul pachet”. Vrea să fie stimulată la nivel mental, dar și să se simtă ca o prințesă ”în fiecare zi”.

Dawn susține că nu vrea să trăiască întreaga viață cu un bărbat de care nu e atrasă. Știe că poate pune mâna pe un bărbat bogat. Însă, crede ea, banii nu pot cumpăra orice.

Frumoșii chiar au probleme

Oricât ar părea de ciudat și Dawn de arogantă, studiile arată că, într-adevăr, oamenii atractivi au de obicei probleme în a fi invitați la întâlniri. Femeile frumoase, de exemplu, nu primesc astfel de invitații pentru că bărbații pleacă de la premisa că au sigur un iubit. Agențiile matrimoniale online au descoperit că oamenii care iși pun poze de profil în care arată excelent primesc mai puține mesaje și invitații la întâlniri decât cei cu fotografii în care imaginea e aproape de medie.

Mai mult, când ajung într-un loc public, bărbații nu doar că împietresc atunci când văd o femeie frumoasă și nu o abordează, ci chiar se dau câțiva pași în spate, pentru a-i face loc, au mai descoperit cercetători de la Universitatea din Carolina de Nord.

Foto: Instagram

Vezi și A pus o poză cu ea și soțul ei în costum de baie și a fost aspru criticată. I s-a spus că nu își merită soțul pentru că nu este suficient de frumoasă. Răspunsul ei s-a viralizat imediat

Citește și: