Provenind dintr-o familie divorțată, s-a simțit trădată când tatăl ei le-a părăsit pe ea și mama ei, motiv pentru care o vreme nu a avut încredere în bărbați. Totuși, la 16 ani, s-a lăsat de școală și s-a apucat de cursuri de gătit. Nu voia decât să devină soție și mamă și, eventual, să călătorească. Nu avea deloc ambiții legate de o carieră.

S-a căsătorit la 27 de ani cu un militar care era nevoit să se mute tot timpul, prin prisma jobului și, după cinci fertilizări in vitro, și-a îndeplinit și visul de a deveni mamă. Maximilian, născut în Ottawa, Canada, are 25 de ani, iar Amelia, care este model, are 23 de ani, ea venind pe lume în New Delhi, India.

S-a lansat în modelling la 52 de ani

În urmă cu trei ani, când avea 52 de ani, fiica sa i-a spus că brandul pentru care lucra caută o femeie căruntă pentru a promova niște produse. A renunțat la vopseaua de păr și a fost angajată pe loc.

alaturi de fiica sa de 23 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De atunci britanica nu a făcut decât să devină mai cunoscută zi de zi, având inclusiv campanii alături de fiica sa.

Rețeta ei pentru frumusețe: mult sport și renunțarea completă la micul dejun. ”Niciodată nu iau micul dejun și, în timpul săptămânii, nu consum zahăr. În general mănânc foarte puțini carbohidrați”, explică Caroline.

Recunoaște că a încercat și botox și tot felul de seruri, dar cel mai mult i-au folosit sfaturile medicului dermatolog.

Susține că nu vrea să pară mai tânără decât e. Prin urmare nu s-a mai întors niciodată la vopseaua pentru păr.

Caroline mai spune că arma aflată la îndemâna tuturor femeilor este plimbarea, ”cea mai ușoară și ieftină formă de exercițiu fizic”. În cazul ei, plimbarea e dusă la extrem, pentru că a început să participe și la ultramaratoane.

Vezi și Courteney Cox a împlinit 56 de ani, dar are un corp ireproșabil. Video-ul cu care și-a scos fanii din minți

Citește și: