A reușit această performanță mai ales grație fimului cu supereroi „Avengers: Infinity War”.

Pe podium se află și fostele soții ale lui Brad Pitt, Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Jolie, în vârstă de 43 de ani, a câștigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită filmului „Maleficent 2”, iar Aniston 19,5 milioane de dolari. În cazul vedetei din ”Friends”, în vârstă de 49 de ani, banii nu vin doar din filme, ci și în urma reclamelor făcute pentru Coca-Cola, Smartwater şi Johnson & Johnson. De menționat e însă faptul că Aniston încă mai câștigă de pe urma serialului care a propulsat-o în carieră.

Julia Roberts încă se ține tare

Urmează în clasament Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani, cu câștiguri de 18 milioane de dolari), Reese Witherspoon, în vârstă de 42 de ani, cu 16,5 milioane de dolari, Mila Kunis (16 milioane de dolari), Julia Roberts (13 milioane de dolari), Cate Blanchett (12,5 milioane de dolari), Melissa McCarthy (12 milioane de dolari) şi Gal Gadot (10 milioane de dolari).

Foto: Hepta

Vezi și Era cel mai bine plătit model din lume, un adevărat sex simbol. Acum e actriță și mamă full-time. Cum arată copiii Millei Jovovich

Citește și: