Idila lui a început chiar pe platoul de filmare al celui mai recent film din franciză, la care se muncește în toi, chiar și pe timp de pandemie. Iar noua iubită a actorului este o colegă de platou, actrița britanică Hayley Atwell, cu 20 de ani mai tânără, arată The Independent.

Înre cei doi a fost o atracție din primele momente, spun surse din anturajul lor profesional. Pandemia și dificultățile cu care a venit aceasta, inclusiv în plan profesional, nu a făcut decât să-i apropie.

ea-e-noua-iubita-a-actoruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Acum, cei doi călătoresc prin Europa, acolo unde se filmează, și-și țin de urât în timpul cât nu sunt pe platou.

Mai mult, chiar au fost surprinși ținându-se de mână, ceea ce înseamnă că nu mai e mult până ce vor face relația una publică, oficială.

Pentru starul din ”Top Gun” ar fi prima parteneră pe termen lung de când s-a despărțit de Katie Holmes, în 2012. Un an mai târziu, a avut o relație surtă cu Laura Prepon, cunoscută din ”Orange is the New Black”, iar anul trecut cu actrița Elizabeth Moss.

Cât despre Atwell, care a jucat în ”Captain America”, ea a format un cuplu cu Evan Jones, de care s-a despărțit în 2015.

Cruise este tată a trei copii – Isabella, de 27 de ani, și Connor, de 25 de ani, din căsătoria cu Nicole Kidman, ambii adoptați, și Suri, de 14 ani, din căsnicia cu Katie Holmes.

Vezi și Tom Cruise refuză să-și vadă fiica, dar vrea să o ia de lângă mama ei. Planul scandalos făcut de actor

Citește și:

N-are noroc în dragoste și pace! Celebra actriță, din nou singură, la 52 de ani!

Eva Herzigova, infectată cu Covid, chipul suferinței: ”Noi simptome apar în fiecare zi…” Cum arată la 47 de ani