Însă Joseph a găsit o tânără de care este atras și alături de care se simte bine și respectă această legătură. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate dovezi în acest sens. El și iubita lui Nicky Dodaj apar în multe ipostaze împreună.

S-au cunoscut la Universitatea din Malibu și de un an formează un cuplu frumos. Zilele trecutre, când au împlinit un an de relație, Joseph a marcat momentul scriind pe Instagram: ”Un an cu partenera mea în toate!!! Abia aștept să trăim împreună încă multe aventuri, râsete și aniversări! Te iubesc”.

Mesajul a fost încheiat cu un emoticon sugestiv cu două inimioare. Joseph a postat și mai multe fotografii cu el și iubita lui. În toate sunt cu zâmbetul până la urechi, ceea ce spune multe despre relația lor și cum se simt împreună.

un cuplu frumosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Joseph Baena are 22 de ani și este rezultatul unei relații extraconjugale pe care actorul a avut-o cu menajera sa, Mildred Baena, pe vremea când era căsătorit cu jurnalista Maria Shriver. Când a ieșit la iveală această poveste de dragoste ”interzisă”, fostul guvernator a fost nevoit să divorțeze.

Împreună cu soția lui, ”Terminatorul” are paru copii: Katherine, de 30 de ani, Christina, de 28 de ani, Patrick, de 26 de ani, și Christopher, de 22 de ani.

Vezi și Dintre toți copiii lui Arnold Schwarzenegger, cel născut din relația cu menajera îi seamănă cel mai bine. La 21 de ani e bucățică ruptă din el! GALERIE FOTO

Citește și: