Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles, anul trecut, iar actorul s-a îndrăgostit nebunește de ea. Deja Polina s-a mutat în vila lui Depp, iar cei care le calcă pragul sunt obligați să semneze un contract prin care se obligă să nu dea publicității informații despre iubita vedetei.

O sursă a declarat chiar că Polina ar fi spus că Depp vrea să o ia de soție și că urmează să meargă în Rusia pentru a-i cunoaște părinții.

 Cei doi ar fi început relația de anul trecut, când au și fost fotografiați împreună în Serbia (unde Depp filma), dar și în Rusia (unde actorul era în turneu cu trupa The Hollywood Vampires, el fiind și chitarist amator). Atunci, însă, nu era cunoscută identitatea ei. Recent tabloidele au reușit să afle despre cine est vorba.

Originară din St. Petersburg, Polina este dansatoare și coreograf. E prima femeie cu care starul din ”Pirații din Caraibe” are o relație de la divorțul de Amber Heard din 2017, care l-a acuzat că a abuzat-o. În urma divorțului, Heard, care afirmă că este bisexuală, s-a ales cu 7 milioane de dolari. 7 milioane de dolari câștigate pentru 15 luni de mariaj cu Johnny Depp!

Revelind la Polina, aceasta a ajuns în SUA în urmă cu doi ani, pentru a-și face o carieră.

Polina este dansatoare si coreografSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Tot sursele spun că Polina nu este interesată de banii actorului și că este o femeie foarte cu picioarele pe pământ, în ciuda vârstei fragede, ceea ce l-a și atras pe Depp la ea. Firește, lăsând la o parte fizicul ei, pe care nimeni nu-l poate trece cu vederea.

Mai mult, acestea spun că Polina nu știa cine este Johnny Depp, așa că cuplul își petrece multă vreme privind filmele în care actorul apare. În plus, Polina, care în copilărie a cântat la vioară, este îndrăgostită de muzica lui Depp, așa că acesta îi cântă frecvent.

Vezi și Johnny Depp nu mai arată așa! Cu ochelari, barbă și părul alb, starul s-a transformat total. E de nerecunoscut

Citește și: