Robert de Niro schimbă scutece la vârsta de 79 de ani și este în extaz de când a devenit tată pentru a șaptea oară. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă. Într-o discuție prin telefon cu jurnalista Gayle King, prezentatoarea emisiunii „CBS Mornings”, de la postul american CBS, de Niro a oferit, în premieră, detalii despre cel de-al șaptelea copil al său.

Robert de Niro a confirmat că el și partenera lui au devenit părinți, a spus că fiica lui s-a născut pe 6 aprilie și că a cântărit 3,5 kg la naștere. De Niro a dezvăluit și numele copilei, Gia Virginia Chen-De Niro, notează Daily Mail. De remarcat că fata poartă numele ambilor părinți. CBS a prezentat și prima fotografie cu micuța Gia, pe care jurnalista Gayle King a obținut-o, evident, de la fericitul tătic

„Mi-a spus că acest copil a fost planificat, dorit, că atât el, cât și partenera lui (n.r. Tiffany Chen), și-au dorit acest copil și că sunt foarte fericiți. A venit pe lume din dragoste”, a mai povestit prezentatoarea „CBS Mornings” desopre discuția pe care a avut-o cu de Niro. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Robert de Niro și iubita lui. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Robert de Niro mai are 6 copii

Actorul din „Nașul” mai are alți șase copii: Drena (51 de ani) și Raphael (46 de ani), din mariajul cu Diahnne Abbott, Elliot (25 de ani) și Helen (11 ani), cu fosta soție Grace Hightower, și gemenii Aaron și Julian, 27 de ani, cu fosta sa iubită, Toukie Smith. Se pare că Tiffany Chen (45 de ani) și Robert de Niro (79 de ani) s-au cunoscut în 2015, când au lucrat împreună la filmul „Internul”, dar știri despre idila lor au apărut în 2021. Tiffany este instructor de arte marțiale, fiind foarte respectată în domeniul ei de activitate.

Citește și: Cine este și cum arată femeia care l-a făcut din nou tată pe Robert De Niro, la aproape 80 de ani! Actorului i s-a născut cel de-al 7-lea copil!

Citește și: Robert De Niro vorbește despre homosexualitatea tatălui său: ”Nu aveam habar… Mama mi-a spus mai târziu”