Anica Ganțu a povestit la Acces Direct despre cele mai terifiante momente din viața ei, când a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că totul a avut loc în urmă cu 40 de ani, când cânta la un eveniment din Serbia. S-a simțit rău, după o întrerupere de sarcină, apărând și o hemoragie puternică. Odată ajunsă la spital, Anica Ganțu a leșinat în brațele colegilor de breaslă, intrând astfel în moarte clinică.

Artista de muzică populară a descris totul cu lux de amănunte și a oferit detalii despre ce a văzut la granița cu lumea de dincolo. În toată perioada cât a fost inconștientă, Anica Ganțu a mărturisit că a simțit că se luptă cu ceva ce semăna a caracatiță și era convinsă că se va trezi cu membrele rupte.

„S-a dus colegul meu să-l cheme pe medic. Pentru că nu mai puteam să merg (…). Nu mai știam nimic până mi-am revenit. Medicul m-a consultat și a zis că „e moartă, să vină cineva să o ducem la morgă”.

Mi-au spus colegii, după, și mi-a spus și medicul, pentru că, stând acolo jos, mă luptam cu ceva. Eram întinsă în holul spitalului și aveam impresia că mă lupt cu ceva, eram în întuneric, nu vedeam, ca și cum era o caracatiță. Am avut momente, probabil, în care m-am gândit când o să mă ridic o să am mâini, picioare rupte.(…) Era o luminiță foarte mică, departe.”, a povestit cutremurată Anica Ganțu.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că a fost șocată de ceea ce i s-a spus atunci când s-a trezit pe patul spitalului din Serbia. Colegii săi care au adus-o la spital i-au spus că au cărat-o cu foarte mare dificultate. Era atât de grea încât a fost nevoie de mai mulți oameni.

Anica Ganțu a menționat că în timpul luptei pe care a avut-o cât timp era inconștientă a văzut foarte vag o luminiță albă, difuză, care îi spunea să nu se îndrepte în direcția aceea. La scurt timp aceasta s-a trezit și a fost ținută sub observație mai multe zile.

La scurt timp a fost diagnosticată cu cancer

Anica Ganțu a mărturisit că după acest episod a aflat că se confruntă cu o altă problemă de sănătate foarte gravă. După ce a sesizat că obosește foarte repede și se simte epuizată, aceasta a făcut un control la medic, iar diagnosticul a fost cel mai crunt: cancer.

Vedeta se afla în stadiul I și a fost operată de urgență. Cu toate că familia a fost profund îndurerată, aceasta nu și-a pierdut încrederea și a reușit să învingă boala teribilă.

„Le-am zis că eu nu vreau să cred așa ceva. Până nu o să văd eu negru pe alb, scris, după ce mă operez. Doar eu știu ce trăiam.

Foarte mult contează psihicul. Eu făcând acest lucru cu ei, nu le dădeam voie să-mi vorbească despre cancer până după operație și apoi am zis că am scăpat.

Spuneam mereu că sunt bine și am ajuns să cred că sunt așa. Mai greu mi-a fost atunci când am făcut chimioterapie, deși nu trebuia. Medicul m-a oprit după 15 radioterapii.

Dacă aș putea să fiu undeva sus, să mă audă toată lumea și să spun în gura mare: măcar un control pe an. Dacă nu mă duceam, m-aș fi dus de mult în altă lume.”, a mai spus vedeta.

Vezi și O celebră interpretă de muzică populară, măritată fără să știe: „Am crezut că merg la o prezentare de modă”

Citește și:

Cum şi-a revenit Alex Dima după moartea soţiei: ”Foarte multă vreme eu mi-am reproşat pentru că am dus-o la medicul acesta”

Adele a împlinit 33 de ani. Cele mai recente imagini cu ea i-au șocat pe fani

Vezi şi locuri de vizitat în Belgrad!