Cel care a recunoscut asta deschis este chiar actorul de 35 de ani, cel care își va arăta din nou fizicul de invidiat în filmul ”Down Under Cover”, unde va juca alături de Tiffany Haddish.

Într-un interviu recent, acesta a admis, mai în glumă, mai în serios: ”Pur și simplu s-a săturat de asta. Îmi spune: <>. Nu I se pare deloc sexy”.

Elsa, în vârstă de 42 de ani, care are cu actorul trei copii, declara nu demult că nu îi spune niciodată soțului ei că e ”frumos”, pentru că nu vrea ca acesta să ”și-o ia în cap”.

Apoi, ține să-i amintească destul de des că în țara sa natală, Spania, se bucură de aceeași apreciere ca el la Hollywood.

”E ciudat și amuzant când despre soțul tău se spune că e cel mai sexy. Pentru mine, sexy este interiorul cuiva”, mai declară ea.

”Sigur că cred că e frumo și în formă, dar nu-i voi spune niciodată asta, pentru că se va împăuna prea tare”, a mai spus actrița.

”Îi spun doar <>. Totuși, totul e o glumă”, admite ea.

Actrița, care are împreună cu soțul ei o fată, India, de 7 ani, și doi băieți gemeni de cinci ani, Tristan și Sasha, a mai spus că îi place să se ia la întrecere cu soțul ei pentru a vedea care e în cea mai bună formă fizică.

Vezi și E în culmea gloriei, dar lasă Hollywood-ul la numai 35 de ani. E cotat ca fiind unul dintre cei mai sexy actori, dar i-a ajuns

Citește și: