Ea are 75 de ani și el, 70, dar nu-și arată niciunul vârsta. Golddie și Kurt au cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. După aproape patru decenii împreună ei se iubesc ca în prima zi și sunt de nedespărțit. Drept dovadă stau imaginile din vacanța lor din sudul Franței, din Saint-Tropez.

Aceștia au fost surprinși de paparazzi pe un iaht de lux pe coasta franceză, în timp ce se bucurau de câteva cocktailuri, se sărutau cu pasiune și râdeau copios. Cei doi sunt îmbrăcați în haine lejere și sunt într-o formă de invidiat.

Goldie Hawn și Kurt Russell sunt împreună de 38 de ani, dar nu au simțit niciodată nevoia să își oficializeze relația. Chiar dacă nu au mers în fața altarului, relația lor a rezistat mult mai bine de-a lungul timpului, spre deosebire de mariajele altor cupluri celebre de la Hollywood. Recent, cei doi au vorbit despre secretul trăiniciei unei povești de iubire, care este un lucru extrem de simplu și deloc un secret.

„Pur și simplu trebuie să vă doriți să fiți împreună. Altfel nu se poate!”, a spus Goldie Hawn (75 de ani).

„Pentru oameni ca noi, un certificat de căsătorie nu ar aduce în plus ceva ce nu avem deja!”, a adăugat și Kurt Russell.

Kurt Russell And Goldie Hawn Partying – St TropezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Întrebarea este ‘De ce să ne căsătorim?’, nu ‘De ce nu ne-am căsătorit?’. Ne iubim. Luptăm pentru relația noastră așa cum oamenii ar trebui să lupte pentru relațiile lor. Iubim viața noastră împreună.”

S-au cunoscut în 1966, pe platourile de filmare, dar relația au început-o mult mai târziu, în 1983. Cei doi au împreună un fiu: Wyatt Russell, acum în vârstă de 35 de ani. De asemenea, au și copii din căsniciile anterioare. Oliver și Kate Hudson sunt copiii lui Goldie Hawn din căsnicia cu Bill Hudson. Boston este fiul lui Kurt Russell și al lui Season Hubley. Cu toate acestea, toți copiii lor au crescut împreună și foarmează toți împreună o familie de invidiat.

În afară de faptul că și-au construit o familie frumoasă împreună, cei doi actori au reușit să aibă fiecare o carieră de invidiat, dar au avut și proiecte realizate în comun.

Foto: profimedia