Ea este deja o legendă a muzicii, ajunsă zilele acestea la 63 de ani, iar iubitul ei, Ahlamalik Williams, e fiul unui veteran din armata americană și dansatorul celebrei artiste, în vârstă de doar… 27 de ani.

Cu toate acestea, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. În multitudinea de poze postate pe Instagram, atât de Madonna, cât și de Ahlamalik, cei doi nu se sfiesc să-și manifeste sentimentele: se sărută, se îmbrățișează și își țin la curent fanii cu toate noile lor aventuri.

Cele mai recente fotografii postate de cei doi sunt de zilele trecute, când Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia, în compania iubitului ei și copiii ei.

Madonna on social mediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cine este iubitul Madonnei

Ahlamalik Williams și Madonna și-au făcut cunoscută relația în urmă cu doi ani, însă relația lor a început în 2018.

Tânărul de 27 de ani este din Sacramento, California și s-a mutat la Las Vegas după ce a absolvit liceul pentru a-și continua cariera de dans.

În 2013, a fost distribuit în show-ul „Michael Jackson: One Show” al celebrului Cirque Du Soleil, iar acesta a fost primul său mare job de dans.

De asemenea, el face parte din echipa de dans Raw By Nature.

Relația dintre Madonna și Ahlamalik a fost criticată inițial din cauza decalajului de vârstă de 36 de ani.

Cu toate acestea, părinții lui Ahlamlik au susținut în mod deschis decizia sa. În 2019, tatăl său Drue a declarat pentru TMZ: „Iubirea nu are vârstă. Fiul meu trăiește la Vida Loca și sunt doar fericit pentru el. ”

Acum, perechea este împreună de aproape trei ani și par a fi mai fericiți ca niciodată.

Madonna preferă bărbații mult mai tineri

De altfel, este cunoscut apetitul vedetei pentru bărbați mai tineri. De-a lungul anilor, ea a avut numeroase relații cu bărbați mult mai tineri ca ea, precum Brahim Zalibat, în vârstă de 23 de ani, Timor Steffens, de 26 de ani, și Kevin Sampaio, de 31 de ani.

Citește și: Era unul dintre cele mai mari modele din lume, dar timpul și pandemia și-au spus cuvântul. Acum vedeta are mult mai multe kilograme în plus!

Alfred Molina s-a căsătorit la puțin peste un an de la moartea fostei soții. Cine este mireasa