E actriță, cântăreață, prezentatoare și femeie de afaceri și se declară o femeie fericită, mai ales de când în viața ei a apărut Marco Polo Del Nero, fostul președinte al CBFm Confederația Braziliană de Fotbal. Cei doi formează un cuplu de trei ani, dar abia, în noiembrie, anul trecut, și-au făcut publică relația.

Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 51 de ani, vedeta TV mărturisește că Marco este iubirea vieții ei și nu o interesează gura lumii și nici mesajele răutăcioase primite de la fani. El este bărbatul care o respectă și care o face să se simtă iubită.

actrita-si-iubitul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Am primesc și tot primesc o grămadă de critici, dar sunt atât de ocupată cu atât de multe lucruri așa că nici măcar nu mă interesează părerea lor. Eu sunt super respectată, super iubită și mă simt foarte fericită. Chiar nu-mi pasă de ce zic ei”, a declarat artista.

Mai mult, Clara i-a făcut iubitului ei pe rețelele de socializare o adevărată declarație de dragoste chiar de ziua lui, pe 22 februarie când a împlinit 81 de ani: „Astăzi este ziua iubitului meu. Te iubesc. La mulți ani. Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Te iubesc și își doresc ce e mai bun”

Clara a devenit celebră după ce a mai în mai multe show-uri TV, precum Zorra, dar și pentru muzica ei.Cei doi formează un cuplu din2019, dar prima imagine cu ei a fost făcută publică în noiembrie 2021.