Azi, 21 iunie, prințul William împlinește 37 de ani. Prilej cu care a fost felicitat pe toate rețelele de socializare. Iar prințul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a mulțumit respectuos, postând și o fotografie realizată în toamna anului trecut, în Tanzania.

 

View this post on Instagram

 

? Thank you everyone for your lovely wishes on The Duke of Cambridge’s birthday!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Însă e de observat un lucru. Dacă de obicei prințul Harry și Meghan Markle aveau grijă să transmită ”La mulți ani!” pe rețelele de socializare când un membru al familiei regale își sărbătorea ziua de naștere, de această dată nu au făcut-o. Niciun cuvânt. Nimic.

De ziua lui Charlotte, de exemplu, și-au amintit să scrie un mesaj drăguț. Dar de ziua lui William au ”uitat”. Liniștea lor e cel puțin suspectă și nu vine decât să întărească speculațiile că cele două familii nu se înțeleg deloc. Speculații care au apărut încă de la plecarea ducilor de Sussex din Palatul Kensington.

Cât despre cum ăși va sărbători William ziua de naștere, se știe că nu a fost programat niciun eveniment oficial. Prințul își petrece ziua în compania soției sale, Kate, și a celor trei copii: George, Charlotte și Louis.

Citește și: