Dacă românii nu au mai auzit de ea, nu înseamnă că și cariera sa a luat sfârșit. Natalia încă se bucură de succes, atât ca actriță, cât și ca solistă.

În plus, s-a căsătorit și are o minune de băiețel. Recunoaște că nu a fost visul ei să-și întemeieze o familie, dar viața a luat-o frumos prin surprindere.

Într-un interviu recent, Natalia, care a devenit între timp și designer, a fost întrebată dacă în urmă cu 30 de ani se vedea căsătorită și cu un copil. „Nu, niciodată, deși am respectat întotdeauna femeile care aveau acest vis.

Eu eram îndragostită de dragoste, de relațiile foarte romantice și imposibile”, a venit prompt replica sa.

impreuna cu baietelul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Actrița originară din Uruguay, dar care trăiește în Argentina, este căsătorită, din 2001, cu solistul trupei Divididos, Ricardo Mollo. Despre băiețelul ei, Atahualpa, cu care se mândrește pe rețelele de socializare (și pe bună dreptate, pentru că este cu adevărat un copil frumos), vedeta spune: ”Sunt norocoasă că fiul meu spune tot ce i se întâmplă.

Deocamdată este un copil care își poate exprima clar emoțiile: dacă este fericit, dacă îl doare ceva, dacă îl deranjează ceva. Și este foarte respectuos”, a spus vedeta.

Pe lângă cariera pe scenă, în televiziune și cinematografie, la care a făcut trecerea încă din 2008, Natalia Oreiro a devenit și ambasador UNICEF in Argentina și Uruguay, dar și reprezentant Greenpeace.

Natalia Oreiro și fiul ei au devenit cetățeni ruși. Anunțul făcut de artistă

Recent, vedeta și-a îndeplinit un vis: acela de a deveni cetățean rus, privilegiu de care se bucură și fiul ei. Deși pentru mulți ar părea de neînțeles un astfel de vis, mai ales în contextul actual, să nu uităm că actrița și cântăreața este foarte iubită în Rusia.

Natalia Oreiro și fiul ei au devenit cetățeni ruși. Anunțul făcut de artistă

Ea a depus o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016 și vizitează cu mare drag, periodic, Rusia. În toamna lui 2021, președintele Vladimir Putin i-a acordat, în sfârșit, cetățenia rusă.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă. Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un „kokoshnik” de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că „Rusia este şi patria mea”.

Nu demult, Natalia Oreiro glumea, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu”, care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă prin procedură de urgenţă unor actori din Occident, printre care şi starul american Steven Seagal.

Vezi și O mai știți pe actrița de telenovele Adamari Lopez? S-a căsătorit pentru a doua oară la 48 de ani. Imagini de poveste

Citește și: