Discretă când vine vorba despre familie, mearea noastră actriță a postat totuși în mediul virtual o fotografie cu Isodora, mezina ei.

”La mulți ani, fetița mea!”, a scris simplu Maia Morgenstern și mii de oameni s-au grăbit să o felicite, atât pe ea, cât și pe fiica ei, care îi seamănă leit. E versiunea mai tânără a celebrei sale mame, după cum au observat și prietenii virtuali ai vedetei.

”Cat este de frumoasa si cat de bine va seamana! La multi ani!”, a scris cineva.

isodora-e-sarbatorita-zileiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Printre cei care au ținut să-i ureze Isodorei ”La mulți ani” se află inclusiv Oana Pellea.

Sărbătorita a reacționat și ea, transmițându-i celei care i-a dat viață un mesaj venit din suflet. ”Te iubesc enorm”, i-a scris Isodora mamei sale.

Trei copii cu trei bărbați. Niciun mariaj nu a rezistat

Ana Isadora este cea mai mică dintre cei trei copii ai actriței. Chiar dacă pe scenă a avut mereu succes, Maia nu a avut o viață personală ușoară. Artista a fost căsătorită de două ori, cu actorul Claudiu Istodor, în perioada 1983-1999, şi cu medicul Dumitru Bălţăteanu, în perioada 2001-2015.

Din păcate pentru aceasta, ambele mariaje s-au terminat prin divorț.

Ana Isadora are 19 ani și este mezina familiei. Ana s-a născut în luna aprilie a anului 2003. La acea vreme actrița avea 41 de ani și a numit aceasta sarcină un act de curaj.

Isodora mai are o sora, Eva Leea Cabiria Istodor, în vârstă de 23 de ani, și un frate, Tudor Istodor, în vârstă de 37 de ani.

Eva Leea Cabiria Istodor, fata mijlocie a Maiei, este născută în anul 1999. Tatăl acesteia este actorul Demeter Andras, cu care celebra actriță a avut o relație, dar nu au fost niciodată căsătoriți. Eva trăiește în Cluj și îi calcă pe urme mamei sale, ea terminând cu 10 Actoria.

Tudor Istodor este cel mai mare copil al actriței. Acesta s-a născut pe 24 mai 1984, în timpul căsătoriei pe care Maia a avut-o cu Claudiu Istodor. Tudor este și el actor de succes.

Vezi și Maia Morgenstern are Covid. În ce stare este artista: „Nu vreau să devin o povară!”

Citește și:

Brigitte Macron recunoaște că „abia aștepta” să-l vadă la școală pe elevul său, Emmanuel Macron , pe când acesta avea doar 16 ani: „Părea o nebunie”

Elena Lasconi a schimbat prefixul: „Am trăit cât pentru mai multe vieți”. Câți ani a făcut primărița