Ai zice că a descoperit fântâna tinereții. În realitate, însă, J Lo are și gene bune, dar și muncește din greu pentru tot ceea ce are.

Se antrenează din greu la sală zilnic, cot la cot cu iubitul ei, Alex Rodriguez, fost sportiv, e foarte atentă la ce mănâncă, ba din când în când ține dietă, ocolind cu desăvârșire zahărul.

Iar efectele sunt vizibile. Jennifer Lopez nu pare să fi îmbătrânit nicio zi de când s-a lansat în showbiz, inițial ca dansatoare. Cu multă muncă a ajuns unde e azi, adică în vârful showbiz-ului.

pe vremea cand forma un cuplu cu Ben Affleck, pe care l-a parasit inainte de nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Să nu uităm că Jennifer Lopez e și mama a doi copii, iar familia ei s-a extins de când face pereche cu Alex Rodriguez, și el venind cu copii dintr-o fostă căsătorie.

Secretul tinereții lui J Lo

Întrebată, de-a lungul anilor, care e secretul tinereții sale, J Lo răspundea că e convinsă că frumusețea vine din interior. Și trebuie ajutată. Tocmai de aceea, artista își spune în fiecare zi: ”Sunt tânără și anii nu contează”.

”Îmi spun asta zilnic, de mai multe ori pe zi. Sună ca un clișeu, dar funcționează. Vârsta e doar în mintea ta”, mai spunea vedeta într-un interviu.

Iar dacă te întrebi cum se distrează J Lo de ziua ei, află că prin muncă. Vedeta este într-un turneu care ține întreaga vară, turneu care o va purta în israel, Rusia, Turcia, Spania și Egipt.

Și foarte curând se va lansa și cel mai recent film în care joacă, ”Hustlers”, o producție unde interpretează rolul unei dansatoare la bară.

50 de ani ar putea fi cel mai frumos an pentru atristă, pentru că și nunta sa se întrevede la orizont.

Vezi și Talia subțire cu efort se ține! Jennifer Lopez și iubitul ei iar s-au apucat de dietă

Citește și: