”Voiam sa fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu’, când ieșim din pandemie! 🙂

Am unul mai scurt… Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi! 🙂 La mulți ani, 28… pardon… 38… scuze… 48! 🙂 🥂”, a scris el pe rețeaua de socializare.

În poza care însoțește mesajul e toată averea artistului: soția, Alice, cei patru copii și cele două pisici.

Din cei patru copii, doar unul este, biologic, al lui Horia Brenciu. E vorba despre fetița Mina, de 8 ani.

Alice, care este împreună cu Horia Brenciu de 10 ani, are două fete din căsnicii anterioare. Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă.

Cei doi au adoptat împreună un băiețel, Toma.

LA 48 de ani și o casă plină, Horia Brenciu nu exclude ca familia să se mărească iar. ‘Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea.

Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea.

Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. ‘, declara la un moment dat Horia Brenciu.

Vezi și Declarație de dragoste cum numai un tată știe să facă! Ce i-a urat Horia Brenciu fiicei sale, de ziua ei. Andreea e studentă pentru a doua oară

Citește și:

Anca Serea trece prin momente grele: ” Mă forțez…”

Katy Perry a născut! Ce nume neobișnuit au ales artista și Orlando Bloom pentru fetiță. Prima fotografie cu micuța