Într-o postare pe Instagram, Adela Popescu îi urează băiețelului ei, Alexandru, ”La mulți ani”, postând și o fotografie din primele sale zile de viață. Pe atunci, Alexandru era doar o mogâldeață, o păpușă vie în brațele tatălui său.

 

View this post on Instagram

 

Trei ani de atunci. ❤️ La multi ani, sufletul meu! #alexandru

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

”Trei ani de atunci. ❤ La multi ani, sufletul meu!”, scrie online Adela Popescu, între timp devenită mamă pentru a doua oară.

Și în casa Laurei Cosoi e veselie mare. Fetița ei, Rita, e sărbătorită. Iar mama ei are un mesaj cu adevărat frumos pentru ea. ”Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Si-a ales ca moment inceputul de vara, luna cireselor. Resimtim emotia primelor clipe in am tinut-o in brate, mirosul, lacrimile de bucurie, prima intalnire a privirilor noastre, prima declaratie de dragoste!

Copilul nostru bun, iti multumim ca ne-ai ales! Iti dorim o viata frumoasa, cu dragoste de oameni si fapte bune, cu intelepciune, zambete si credinta! Te iubim, Rita! La multi ani! ❤”, a scris, la rândul său, Laura Cosoi pe aceeași rețea de socializare.

Vezi și La trei luni după ce a devenit mamă a doua oară,  Adela Popescu face dezvăluiri neașteptate.  Cum îl alintă pe cel mic

Citește și: