Supermodelul nu se chinuie foarte tare pentru aparițiile ei exemplare. Vedeta are o siluetă făsă cusur și un corp de invidiat, iar pentru toate acestea recurge la un singur truc. Potrivit revistei australiene Elle, Heidi face parte dintr-o listă lungă de vedete de la Hollywood care apelează la o metodă naturală de detoxificare, care o ajută să-și mențină silueta. Mai exact, ea consumă zilnic o lingură de oțet de mere.

Klum susține că acesta are numeroase beneficii asupra corpului. Nu doar că ajută la arderea grăsimilor sar scade și tensiunea și luptă împtriva toxinelor din organism.

 

Heidi Klum a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul „Project Runaway”, în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari ca model. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Însă, în urmă cu cinci ani, editorii prestigioasei reviste nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit „mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model”.

Este mama a patru copii

Heidi Klum s-au despărţit de cântărețul Seal, în 2012 după un mariaj de şapte ani, divorțul celor doi fiind confirmat abia doi ani mai târziu, după ce l-a înșelat cu bodyguardul ei, Martin Kirsten, cu care a avut ulterior o relaţie ce a durat aproximativ un an şi jumătate.

Ea are patru copii. Leni, cel mai mare, este din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore , iar pe Lou, Johan şi Henry, îi are din mariajul cu cântăreţul Seal.

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul „Project Runaway”, a obţinut în perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.

 

Klum, în vârstă de 43 de ani, are, în prezent,  o relaţie cu comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care formează un cuplu din luna februarie a anului 2014.