Deși are doar 55 de ani, Jet Li este foarte slăbit și pare mult mai în vârstă. Potrivit Daily Mail, se actorul are mari probleme de sănătate. El suferă de hipertiroidismul, are o afecțiune la inimă și are probleme cu picioarele și cu coloana în urma loviturilor pe care le-a suferit pe platourile de filmare în timp ce-și făcea cascadoriile.

Jet Li e unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, dar cariera l-a distrus. E de nerecunoscut la doar 55 de ani.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Detaliul din imaginile cu Kate Middleton de la nunta regală care a atras imediat atenția faniilor

A fost avertizat de medici că va ajunge în scaunul cu rotile

În anul 2013, campionul de arte marțiale Wushu, care retras din activitate, a mărturisit că un doctor l-a avertizat: „Ori încetezi să joci în filme de acţiune, ori vei rămâne toată viaţa într-un scaun cu rotile”.  Din acel moment, Jet Li a luat decizia de a se implica mai puţin în filme, având în vedere că rezultatele analizelor lui erau îngrijorătoare.

Însă, se pare că starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Astăzi la 55 de ani, e de nerecunoscut.

Jet Li a jucat în nenumărate filme alături de actori renumiţi, printre care se numără Mel Gibson şi Arnold Schwarzenegger. El a devenit faimos în 2000, când a jucat alături de regretata Aaliyah în ”Romeo Must Die”.  De atunci și până azi, Li a mai participat la doar două pelicule, una dintre ele ”Eroi de sacrificiu – 3”, precum și la un scurt metraj.

Citește și:

 

Îți recomandăm și: Filme actiune – cele mai bune filme de acțiune pe care trebuie să le vezi