Actrița nu are nevoie de nici un pic de machiaj. Este superbă așa cum e. Și drept dovadă, cele mai recente imagini cu ea. Naomi a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce își lua împreună cu fostul soț, copiii de la școală, iar aceasta era complet nemachiată.

Watts a declarat în urmă cu câțiva ani că nu are de gând să apeleze niciodată la Botox, ci preferă să   îmbătrânească natural şi să poată să-şi exteriorizeze emoţiile pe marile ecrane, evitând acea imagine inexpresivă şi „ciudată” pe care ţi-o conferă operațiile estetice. Însă, nici dacă și-ar dori nu ar avea de ce să apeleze la astfel de proceduri. Starul britanic pare că a descoperit elixirul tinereții veșnice și arată la 49 de ani, la fel de bine ca la 20.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: O poză cât o mie de cuvinte. Fotografia cu care Tavi Clonda a cucerit internetul. Detaliul observat de fani

Nu vrea să apeleze la botox

„Cu siguranţă că nu încerc să le judec pe cele care apelează la acest tip de intervenţii cosmetice, dar majoritatea personajelor pe care le interpretez trec prin anumite frământări emoţionale, aşa că pentru cariera mea, am nevoie să-mi conserv expresiile faciale. Dacă aş avea trăsăturile imobile, cum aş mai putea să accept astfel de roluri? Actriţele care nu şi-au făcut nimic la faţă pot încă să interpreteze roluri importante. În plus, există şi riscul ca aceste intervenţii să nu reuşească şi atunci ajungi să arăţi ciudat. Pentru mine important este să interpretez bine roluri de femei care îşi trăiesc viaţa şi cu cât este viaţa mai lungă, cu atât şi ridurile sunt mai adânci”, a mai adăugat ea.

Citește și: Actorul Ozcan Deniz din „Mireasa din Istanbul”, idilă cu Sultana Hurrem? Ce s-a întâmplat după ce s-a sărutat cu starul din „Suleyman Magnificul”

S-a despărțit de partenerul ei de viață după o relație de 11 ani

 

Celebra actrița a anunțat, în septembrie, anul trecut, că s-a despărțit de actorul  Liev Schreiber, cu care are o relație de 11 ani și doi copii. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, însă sunt părinții a doi băieți: Alexander „Sasha” (9 ani) și Samuel Kai(7 ani).  Ei au făcut anunțul despărțirii luni într-o declarație comună.

„De-a lungul ultimelor luni am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a continua ca o familie este să ne separăm. . Cu dragoste, respect și prietenie vom continua să ne creștem copiii împreună și să explorăm această nouă fază a relației noastre. Apreciem suportul și curiozitatea voastră, dar rugăm presa să aibă înțelegere față de copiii noștri și să le respecte dreptul la intimitate”, au spus cei doi.

 

Citește și: