E vorba despre limbajul ei. Concret, vedeta din ”Avocatul Diavolului” sau ”Monster” înjură ca un birjar sau ”ca un marinar”, după cum declară actorul David Oyelowo, care îi e coleg în producția ”Gringo”.

Totuși, în loc să-i supere pe cei din jur această particularitate a sa, majoritatea o găsesc savuroasă după ce trec peste șocul inițial.

”Vorbește foarte colorat! Asta e ceva ce din prima zi m-a făcut să spun <>”, declară actorul.

”Este așa de veselă și elegantă și la un moment dat te uimește cu limbajul ei de marinar”, mai spune el.

”Însă îmi place faptul că e 100% ea, autentică. E una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosc”, mai spune Oyelowo. Și pe bună dreptate, pentru că Theron, originară din Africa de Sud, a jucat în destule filme de acțiune, unde și-a făcut singură cascadoriile, ”Mad Max: Fury Road” fiind doar unul dintre acestea.

Actrița admite că are acest defect și recunoaște că nu se poate abține nici măcar în preajma copiilor săi adoptați, Jackson, de 6 ani, și August, de 2 ani. Deși afirmă că își cunoaște responsabilitățile de părinte, mai scapă câte o vorbă de duh printre dinți, moment în care Jackson o atenționează, după cum a povestit ea recent.

Are însă grijă să le amintească celor mici că nu au voie să urmeze acest exemplu decât în viața de adulți. ”Așa vorbesc adulții câteodată. Într-o zi, când vei fi adult, vei ajunge să vorbești așa. Dar nu acum”, a povestit Charlize despre una dintre discuțiile purtate cu Jackson.

Charlize Theron instagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu e singurul ”păcat” al vedetei din ”Atomic Blonde”. În trecut, ea obișnuia să fumeze marijuana, fapt pe care îl recunoaște fățiș. ”Îmi plăcea marijuana mai mult decât alcoolul sau orice altceva”, admite ea. A renunțat la viciu brusc, după 30 de ani.

Foto: Instagram

Vezi și Charlize Theron a vorbit pentru prima dată deschis despre noaptea în care mama ei i-a ucis tatăl

Citește și: