Într-un interviu recent, cântăreața în vârstă de 52 de ani, care cu ani în urmă a fost numită vedeta cu ”chipul perfect”, a declarat că a fost o vreme când credea că niciodată nu va mai putea cânta. Într-un final, a aflat și ce îi afecta corzile vocale: boala Lyme. Probabilitatea de a rămâne fără voce era cât se poate de mare în acea perioadă. Din fericire, Dumnezeu avea alt plan pentru ea.

Shania TwainSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soțul o înșela cu cea mai bună prietenă. Dar s-a răzbunat cu vârf și îndesat, peste ani

Ca un făcut, în aceeași perioadă, 2008, a descoperit si că soțul ei, Robet Lange, avea o aventură cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne Thiébaud.

”Câte mai pot să suport?” – așa își amintește Shania că gândea atunci. Nici nu a stat pe gânduri și a divorțat imediat, chiar dacă avea și un copil cu Robert. A lăsat în urmă fără să privească un mariaj de șapte ani. Iar în 2011, s-a măritat cu fostul soț al fostei ei prietene, Frederic Thiébaud. Cei doi sunt căsătoriți și în prezent.

Între timp, după o pauză de mai mulți ani, Shania, născută în Canada, a revenit. Anul trecut a lansat un album, iar anul acesta pornește în turneu.

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

Citește și: