Bianca Drăgușanu și-a posteriorul, sânii, fața, și-a fațetat dantura, însă tot nu este mulțumită de aspectul fizic. Fosta prezentatoare TV este decisă să se opereze din nou.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

De data aceasta, ea are de gând să se lase pe mâna medicului estetician pentru o dublă intervenție. Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit fanilor că mai are multe lucruri de ajustat la corpul ei, astfel că urmează să-și facă o operație de rinoplastie.

Vedeta își dorește un nas mai mic, iar operația va avea loc în curând.

”Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subțire… majoritatea prietenilor mi-au zis să nu fac treaba asta, dar eu așa mă simt mai încrezătoare în mine.

Abia aștept să mă modeleze așa cum vreau eu. O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator.”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mai mult de atât, blondina vrea să își schimbe și implanturile mamare, pe care și le-a pus în urmă cu mai bine de 10 ani.

”Urmează să-mi facă această rinoplastie, după care cred că o să-mi schimb sânii, deoarece tehnlogia din ziua de astăzi nu se mai compară cu cea din urmă cu zece ani.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Vezi și Ce-a putut să spună Elena Merișoreanu despre Bianca Drăgușanu. Ca de la operată la operată…

Citește și:

Kate Middleton a publicat, fără să vrea, o imagine adorabilă cu prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte

Mesajul Monicăi Gabor pentru divele care folosesc filtre pe Instagram. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu le dă clasă tuturor