Încă de la  începutul anului, au apărut zvonuri că omul de afaceri Bobby Păunescu (43 de ani) și fotomodelul Alice Peneacă (26 de ani) divorțează. Celebrul fotomodel a confirmat știrea abia în luna octombrie, iar acum divorțul celor doi a fost finalizat.

Divorţul s-a pronunţat în urmă cu trei zile la Judecătoria Sectorului 2, actul urmând să fie transmis Registrului de Stare Civilă Buftea. Judecătorii au notat în minuta şedinţei că divorţul s-a produs de comun acord şi că fosta doamnă Păunescu va reveni la numele anterior, cel de Peneacă, potrivit Wowbiz.

După despărțirea de Bobby Păunescu, Alice Peneacă a stat mai mult peste Ocean și s-a concentrat pe cariera ei. Ea a apărut recent într-o reclamă la un brand de bijuterii alături de băiatul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu și manechinul Alice Peneacă . Alice și ”Toto”, în vârstă de 20 de ani, au pozat îmbrățișați, ca doi îndrăgostiți.

Bobby Păunescu și Alice Peneaca au divorțat după trei ani de mariajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Nu au mai fost văzuți împreună din vara anului trecut

Povestea de iubire dintre Bobby și Alice se pare că s-a sfârșit discret așa cum a și început. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013 într-o ceremonie discretă, fără prea mare tam-tam, doar în fața rudelor și a prietenilor apropiați. Însă lucrurile se pare că nu au mers așa cum au plănuit. Încă de la începutul anului, apropiaţii au început să dezvăluie că cei doi ar fi decis să divorțeze, iar Alice și Peneaca nu au mai fost văzuți împreună. Ei au apărut ultima dată împreună, în public, în vara anului trecut, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

Se pare că relația celor doi nu a mai rezista la distanță, Alice fiind nevoită să stea mai mult peste Ocean, pentru a-și respecta contractele de fotomodel, în timp ce Bobby a stat în București pentru a se ocupa de afacerile pe care le are. În plus, ceea ce le-a dat de gândit tuturor este și faptul că cei doi nu-și mai puneau deloc imagini pe rețelele de socializare împreună.

 

Citește și: