Harry și Meghan și-au dorit să se mute chiar înainte de naștere primului lor bebeluș, semn că ducesa de Sussex poate să nască în orice moment. Ei s-au instalat deja la Frogmore Cottage de la castelul Windsor, în apropiere de vila unde a avut loc și petrecerea lor de nuntă și unde au făcut pozele de logodnă.

„Windsor  se află la 40 de kilometri de vest de Londra este un  loc special pentru cuplu”, a declarat purtătorul de cuvânt al duciilor de Sussex.

Cei doi au anunțat că se vor muta  încă din noiembrie, la o lună după ce au dezvăluit că vor fi părinți.  Ei au locuit în Nottingham Cottage la palatul Kensington de când s-au logodit, însă aceștia au precizat că nu aveau de gând ca locuința cu doar două dormitoare să le fie reședință definitivă.

 

„Meghan și Harry sunt foarte fericiți . Acest copil i-a apropiat foarte mult. Windsor are foarte mult spațiu pentur copii și acesta ocupă un loc special în inimile lor”, a mai declarat o sursă regală pentru People.

Ducii de Sussex  și-au creat recent și propriul lor cont de  Instagram. Acesta a strâns în timp record de cinci ore un milion de urmăritori, a anunţat miercuri Guinness Book.

 

Citește și: