Cele două ducese au ajuns să se certe grav între ele din cauza temperamentului lui Meghan, care se purta urât cu toți angajații palatului, dar și cu cei din jur. Însă, după ce toate neînțelegerile dintre ele au ajuns în presă, Kate și Meghan au făcut pace și au devenit iar prietene. Se pare că ceea ce le-a unit și le-a făcut să dea uitării trecutul a fost chiar venirea pe lumea a micuțului Archie, primul copil al prințului Harry, care s-a născut în urmă cu două luni.

Meghan Markle și Kate Middleton sunt mai apropiate ca oricând

În ciuda certurilor dintre ele, Kate a fost un adevărat ajutor pentru Meghan în aceste două luni, iar ele au început să vorbească zilnic la telefon. Potrivit scriitorului regal Carolyn Durand, ducesa de Cambridge îî dă sfaturi atât de prețioase soției prințului Harry, mai ales pentru creșterea copilului, încât Meghan are acum numărul lui Kate la apelare rapidă. Ele au devenit mai apropiate ca oricând.

„Kate a fost un adevărat sprijin pentru Meghan în primele zile de la nașterea lui Archie și în ciuda certurilor, ele formează o familie și le leagă acum și o frumoasă și adorabilă prietenie. Relația lor s-a dezvoltat în moc constant, și acum au devenit mai apropiate decât erau la nunta lui Meghan”, a spus Carolyn pentru revista Hello!.

„Vorbesc și își trimis mesaje non stop. Aucm au mai multe în comun, iar Kate vrea să o facă pe Meghan să se simtă bine primită în familie”, a mai spus sursa.

 

Citește și: