Megan Markle este însărcinată pentru a doua oară, la nici doi ani de la nașterea primului lor fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. „Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a anunțat, duminică seară, un purtător de cuvânt al cuplului, citat de presa britanică. Meghan Markle și Prinţul Harry mai au un băiețel de un an și nouă luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Odată cu fericitul anunț a apărut și prima poză care îi înfățișează pe fericiții părinți într-o ipostază cât se poate de naturală.

Ducii de Sussex au dorit să împărtășească această veste minunată chiar pe 14 februarie, ziua oficială a iubirii, astfel că pe pagina de Instagram a fotografului britanic de origine nigeriană, Misan Harriman, un vechi prieten de-al acestora, a postat prima poză cu Megan Markle însărcinată, stând alături de prințul Harry, ambii așezați pe iarbă, iar viitoarea mămică cu mâna pe burtică, care este destul de proeminentă.

„Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei povești de dragoste și prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând. Felicitări ducelui și ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, a scris Harriman.

Și familia regală s-a bucurat pentru cei doi îndrăgostiți, iar palatul Buckingham a transmis că regina Elisabeta a II-a , Prințul Charles și întreaga familie regală sunt încântați de vestea noului bebeluș.

Cel de-al doilea copil al ducilor de Sussex va fi al optulea succesor la tronul britanic după Prințul Charles, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, Prințul Harry și Archie, scrie BBC.

Vestea vine la doar șase luni de la vestea tristă dată de duci că au pierdut un copil. În luna noiembrie a anului 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină în luna iulie, scriind într-un articol pentru New York Times că a simțit piederea ca pe „o durere aproape insuportabilă”. Meghan și Prințul Harry locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din postura de membri superiori ai Familiei Regale din Marea Britanie, la începutul anului trecut, părăsind astfel și locuința Frogmore Cottage din Windsor, dăruită cuplului de Regină.

Regina le-a retras dreptul de a mai folosi titulatura „regal”, după ce a anunțat că și cea monarhică de „alteță” le este retrasă. Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din istoria televiziunii.