Deși de când au anunțat nunta,  s-au făcut speculaţii şi s-au pus pariuri despre cine va primi acest rol important, se pare că starul din „Suits” a decis să nu aibă domnișoară de onoare. Deși se credea că o va alege pe Kate Middleton sau pe una dintre prietenele ei apropiate, care i-au fost alături înainte să-l întâlnească pe Harry, fosta actriţă nu s-a putut decide. Din acest motiv, Meghan Markle a decis să renunţe la domnişoara de onoare pentru a nu-şi face prietenele să se simtă defavorizate una în faţa alteia.

„Are un cerc foarte apropiat de prietene şi nu a vrut să aleagă una în defavoarea alteia”, a explicat un purtător de cuvânt al familiei regale, revistei People. „Toate s-au implicat să o ajute pentru a se pregăti pentru marele eveniment și vor fi alături de ea, la nuntă. Este foarte fericită că se poate baza pe ele”, a mai adăugat acesta.

Citește și:  A aflat chiar înainte de nuntă că viitorul ei soț mai are doar două săptămâni de trăit. Ce s-a întâmplat după i-a schimbat definitiv viața

Meghan Markle va purta o rochie de mireasă de 100.000 de lire sterline

Meghan Markle se pare că va purta o rochie de mireasă în valoare de 100.000 de lire sterline, creată de Ralph & Russo, designerul care i-a făcut și rochia de la logodna,  potrivit tabloidului Daily Mail.

Rochia este cusută manual și decorată cu multe mărgele. Aceasta ar urma să fie prima dintre cele două rochii pe care le va purta Meghan Markle pe 19 mai, ea urmând exemplul lui Kate Middleton, care a ales să poarte la nuntă două rochii de mireasă.

Citește și: