„Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera”, a anunțat Angelica Rivera în mediul online, lăsând de înțeles că este pregătită să se întoarcă din nou pe micul ecran.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fostul președinte mexican a înlocuit-o pe Angelica cu o blondă de 31 de ani

În ultima vreme s-a tot zvonit că celebra actriță de telenovele și Enrique Pena Nieto sunt la un pas de divorț, după un mariaj de aproape nouă ani. Încă din septembrie anul trecut, Nieto a fost văzut fără verighetă, iar Angelica s-a mutat împreună cu copiii ei în Los Angeles, unde speră să-și relanseze cariera de actriță.

De altfel,  pe 27 noiembrie, data aniversării lor de nuntă, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, așa cum făceau înainte. Mai mult de atât, fostul președinte mexican a înlocuit-o deja pe frumoasa actriță. El a fost recent surprins la Madrid, în compania unei blonde, pe nume Tania Ruiz.  Aceasta 31 de ani, este fotomodel și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.
Citește și: Kate Middleton, apariție de senzație la premiile BAFTA. Detaliul cu care a cucerit inimile tuturor. A arătat ca o adevărată  prințesă

Angelica Rivera era bătută cu bestialitate de soțul ei

Totuşi, în spatele figurii de femeie împlinită, pe care o afișa Angelica la brațul soțului ei, presa mexicană dezvăluia că se ascundea chipul unei soţii chinuite şi terorizate, mai ales că pre­şedintele mexican nu s-a sfiit să afirme că frumu­seţea ei îi cam dă prilej de gelozie și de… bătăi, după cum subliniau unii care cred că internarea subită  din martie, 2013, când susținea că a căzut pe scări, a fost cauzată, de fapt,  de o ieşire vio­lentă a soţului ei.

„Nieto i-a dat o bătaie zdravănă Angélicăi. Loviturile lui au fost atât de dure, încât a băgat-o în spital“, dezvăluia la vremea respectivă la un post local de televiziune Laura Zapata, sora actri­ţei şi cântăreţei mexicane Thalía. Incidentul n-a fost nici confirmat, nici contes­tat de familia prezidenţială, care a trecut totul sub preş şi a continuat să pozeze într-un cuplu fericit, alături de toţi cei şase copii (dintre care trei ai lui Peña Nieto).

Înainte de căsătorie, Enrique a fost  criticat adesea în presă pentru desele lui aventuri şi era poreclit Hell Boy, din cauza caracterului său violent. El a fost acuzat și că şi-ar fi ucis prima soţie, Monica Pretelini.

Enrique Nieto și-a terminat mandatul de președinte în pe 30 noiembrie  și a fost implicat într-un scandal de fraudă fiscală, fiind acuzat că ar fi primit 6 milioane de dolari mită de la baronul drogurilor din ţară,  El Chapo Guzman. De atunci, fosta prima doamnă, Angelica Rivera nu a mai apărut în public. Ea a fost surprinsă o singură dată pe aeroportul din Los Angeles, la mijlocul lunii decembrie. Aceasta s-a mutat împreună cu copiii ei  într-o vilă de lux superbă din Los Angeles, în zona exclusivistă Highland.

Fosta actriță mexicană  s-ar fi mutat în noua locuință de pe data de 12 decembrie. Vila are cinci dormitoare, patru băi, grădina interioară și multe altele. Fosta actriță a mărturisit  că a decis să se mute în Los Angeles ca să fie alături de fiica ei, Sofia, care studiază actoria și lucrează în SUA, și pentru că ar putea să aibă oportunități în ceea ce privește cariera sa de actriță, care a făcut-o celebră.

Fiica Angelicăi, Sofia Castro,  are 22 de ani și calcă pe urmele mamei ei. Ea a reușit să devină o actriță de succes, la o vârstă fragedă. Nu doar că a moștenit talentul mamei sale, ci și frumusețea ei, semănând ca două picături de apă cu mama ei. Sofia este fiica cea mare a Angelicăi din relația cu celebrul producător de filme José Alberto Castro, iar aceasta își încearcă acum norocul și la Hollywood, unde s-a mutat de anul trecut.

Publicul român şi-o amintesc pe Angelica Rivera, cu siguranţă, din producţiile „Mariana de la noche“, „La dueña“ („Stăpâna“), „Ángela“ şi „Tequila cu suflet de femeie“

Citește și: