După vestea tristă că Meghan Markle a pierdut sarcina, familia regală britanică are, în sfârșit, o veste bună. Regina va avea încă un nou strănepot, iar anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au de ce să fie mândri, cei doi având o familie foarte numeroasă. Ei au deja opt strănepoți, iar acum sunt pe drum încă doi. Nu doar prinţesa Eugenie este însărcinată. Și Zara Tindall (39 de ani), fiica Prinţesei Anne, este din nou însărcinată. Nepoata preferată a reginei va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Vestea a fost confirmată și de Mike Tindall(41 de ani), soțul Zarei, în podcastul lui, The Good The Bad and The Rugby. Fostul jucător de rugby și Zara mai au două fetiţe: Mia, de şase ani, şi Lena, de doi ani.

Royals at EasterSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„A fost o săptămâna bună pentru mine. Am făcut o ecografie săptămâna trecută și al treilea Tindall este pe drum”, a spus Mike în emisiunea sa online.

Ducii de Cambdrige sunt foarte încântați de veste, având în vedere că sunt foarte apropiați de familia Zarei, și copiii lor obișnuiesc să se joace împreună.

Foto: Profimedia

Citește și:

Alin Oprea, gest incredibil de ziua iubitei sale

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. De ce a părăsit artistul Capitala. Nu are nicio legătură cu pandemia